Sikre og omsorgsfulde behandlinger til gravide

Sikre og omsorgsfulde behandlinger til gravide
"Da jeg selv var gravid med min søn, Louie, elskede jeg at få lavet mine bryn og vipper. Både for at spare tid om morgenen, men også fordi jeg oplevede, at jeg havde lidt svært ved at genkende mig selv til sidst i graviditeten, når jeg ingen sminke havde på, men en masse vand i kroppen. Så var det bare skønt at få lidt farve og form på både mine bryn og vipper, uden at skulle bruge tid på det om morgenen."
- Pernille Ilone, Bryn Stylist 

 


Her er vores guide til sikre og behagelige bryn- og vippebehandlinger under graviditeten:
Graviditet er en fantastisk tid fyldt med forventning og glæde, og hos KENNY ANKER ønsker vi at sikre, at du føler dig smuk og velplejet under hele din rejse som kommende mor.

Er det sikkert for mig at få udført jeres behandlinger, når jeg er gravid?
Absolut! Hos KENNY ANKER kan du trygt nyde de fleste af vores behandlinger under din graviditet, da vi prioriterer din sikkerhed og velvære. Det er vores ære at forkæle kommende mødre og skabe en behagelig oplevelse, mens I forbereder jer på at byde jeres lille én velkommen.

Er der nogle behandlinger, jeg bør undgå?
Vi anbefaler generelt ikke Bryn Laminering til gravide, da produkterne kommer i direkte kontakt med huden og kan udgøre en risiko. Men rolig, hos KENNY ANKER tilbyder vi et bredt udvalg af andre sikre og behagelige bryn- og vippebehandlinger, der vil få dig til at føle dig strålende og velplejet.

Kan jeg få behandlingerne uden farve?
Selvfølgelig! Vi forstår, at du måske foretrækker at undgå farve under din graviditet, og hos KENNY ANKER respekterer vi fuldt ud dine præferencer. Vores farvebehandlinger er valgfrie, og vi tilpasser dem gerne efter dine behov og ønsker. Du kan altid oplyse os ved fremmødet til behandling, hvis du eksempelvis ønsker Lash Lift uden farve.

Hvad skal jeg være opmærksom på under behandlingen?
Vi vil gerne sikre, at din oplevelse hos os er både behagelig og afslappende. Hos KENNY ANKER kan du forvente en rolig atmosfære og professionel pleje, mens du ligger komfortabelt på ryggen. Vi er her for at skabe et trygt og imødekommende miljø, hvor du kan slappe af og nyde lidt velfortjent forkælelse.

Hvad med jeres makeupprodukter, må jeg bruge dem?
Alle vores stylingprodukter hos KENNY ANKER er fri for uønsket kemi, parfume, parabener, og flere af dem har fået "A-mærket" hos Forbrugerrådet Tænk, så du kan føle dig sikker, når du bruger vores produkter derhjemme.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og sørge for, at din graviditet er fyldt med smukke og mindeværdige øjeblikke. Book din næste gravid-behandling hos KENNY ANKER i dag, og lad os sammen skabe et øjeblik af ren velvære og skønhed for dig og din baby!

Andre guides du også vil elske!