KENNYS HISTORIE

DEDIKERET TIL BRYN

kenny_brows_16536_web.jpg

Fra begyndelsen forstod jeg kraften i brynene til at forme ansigtet. Kunsten at skabe naturlige bryn blev min passion, og jeg dygtiggjorde mig i en norsk brynbar. Eksperimenter med forskellige tekniske tilgange udviklede mine færdigheder, og som 18-årig åbnede jeg min egen salon. På trods af råd om, at jeg ikke kunne leve af at style bryn, gav min iværksætterånd mig viljen til at følge mit hjerte, og jeg har aldrig set mig tilbage.

Mit første brow studio i København åbnede i 2016, og min personligt udviklede Signaturbehandling blev hurtigt en favorit blandt de kendte og fortsætter med at være efterspurgt. Mine behandlinger kræver præcision, og jeg sætter en ære i at bevare naturligheden samtidig med at forbedre brynens arkitektur. Der findes ingen standardløsninger, da alle bryn er forskellige, og de nyeste trends passer ikke altid alle. Det vigtigste er, at det føles rigtigt for dig. Mine kunder stoler på mig, og jeg sætter stor pris på at opleve deres glæde, når de ser resultatet for første gang.

Jeg stræber ikke kun efter at skabe perfekte bryn i vores studios, men ønsker også at give kunderne sikkerhed og viden om, hvordan de kan style deres bryn derhjemme. I juni 2019 lancerede jeg min første kollektion, KENNY BROWS, efter to års udviklingsarbejde. Serien består af udvalgte produkter og er udviklet til nem anvendelse for både nystartede bryn-entusiaster og erfarne bryn-novicer. Det er utroligt givende at kunne gøre det, jeg elsker, hver eneste dag. Nogle gange er du bare nødt til at turde tro på dine drømme.

- Kenny Anker