Lash Lift-behandling af øjenvipperne!

Lash Lift-behandling af øjenvipperne!

En af tidens populære behandlinger er lash lift, også kaldet semi-permanent vippebuk. Behandlingen er til dig, der gerne vil spare tid om morgenen.

Hvad er et Lash Lift?

Lash Lift er et semi-permanent buk af dine naturlige øjenvipper. Behandlingen foregår liggende med lukkede øjne. Først lægges en fugtgivende gelmaske på dine nederste vipper for at holde de nederste hår væk. Derefter limes en silikoneform på dit øjenlåg med en hudbaseret lim, hvorpå dine vipper trækkes op. Når dette er gjort, påføres to forskellige væsker: en lift-lotion og en setting-lotion, som både åbner håret og sætter det i formen. Til sidst farves dine øjenvipper i den ønskede farve, hvor du kan vælge mellem sort eller mørkebrun (Du har mulighed for at fravælge farven, hvis denne ikke ønskes).

Hvor lang tid tager behandlingen?

Behandlingen tager mellem 30-45 minutter.

Hvor længe holder resultatet?

Resultatet holder 4-6 uger og falder naturligt ud, i takt med at dine naturlige vipper vokser ud og nye hår kommer til.

Gør det ondt at få behandlingen?

Det gør ikke ondt; faktisk falder de fleste i søvn under behandlingen. Men hvis man ikke er vant til, at nogen rører en i øjnene, kan det godt være noget, man lige skal vænne sig til.

Tip og tricks! 

Vi anbefaler at tilkøbe en vippekur i forbindelse med din Lash Lift-behandling. Ikke nødvendigvis hver gang, men hver anden gang eller efter behov, for at booste og pleje dine øjenvipper. Helt essentielt bør man også bruge en vippebalsam som hjemmepleje, når man kommer hjem.

Andre guides du også vil elske!