Sommerens skønhedstips til smukke øjenbryn!

Sommerens skønhedstips til smukke øjenbryn!

Sommeren er højsæson for KENNY ANKER. Det er den tid på året, hvor mange af vores kunder elsker at have smukke bryn og vipper, der bare spiller, selv uden makeup. Og det er fantastisk, især når man skal på badeferie, til festival eller bare ønsker at nyde dagene uden sminke på!


I sommeren er vores mest populære behandlinger:

  • Signaturbehandling: Perfekt for dig, der enten aldrig har besøgt os før, eller hvor dit sidste besøg var for mere end 4 uger siden.

  • Lash Lift: Denne behandling giver smukkere, buede og mørkere vipper. Hvem kan ikke godt lide det?!

  • Touch up: Ideel for vores loyale kunder, der ønsker at vedligeholde deres bryn månedligt.
Før og efter vores signaturbehandling 

Hvis du har travlt i løbet af sommeren eller simpelthen er lidt sent ude med at finde en tid, tilbyder vi også mindre og hurtigere behandlinger såsom Farvning af bryn eller vipper.

 

Tre ting du kan gøre, for at forlænge resultatet: 

Mange oplever, at farven på bryn og vipper falmer hurtigere om sommeren. Dette skyldes typisk øget svedproduktion og intens sollys. For at sikre, at din farve holder bedre i løbet af sommeren, har vi følgende tips til dig:

  • Gå en anelse mørkere: Nævn det for din stylist, når du ankommer til behandlingen, hvis du ønsker dine bryn lidt mørkere end normalt.
  • Fugt, fugt, fugt: Brug en brynbasalm og få en bryn- eller vippetur oveni din behandling. Jo mere fugtige hårene er, desto bedre holder farven. Tip: Hvis du bruger en brynbalsam eller gel i løbet af dagen, vil farven også holde bedre, da produktet beskytter håret mod solens stråler!
  • Farvet brow gel: Hvis du ikke ønsker at få dine bryn farvet mørkere, kan du bruge en farvet brow gel inden din næste touch up for at vedligeholde farven.

 

Er der noget, du skal være opmærksom på i løbet af sommeren?

  • Undgå solcreme på øjenbrynene: Solcreme kan øge afstødelsen af hårene, hvilket kan medføre, at de falder ud hurtigere.
  • Bad i klor: Det er okay at bade i klor, men jo mere du gør det, desto lysere bliver dine bryn.

Vi håber, at disse tips vil hjælpe dig med at holde dine bryn smukke og velplejede hele sommeren igennem. Husk, vi er altid her for at hjælpe dig med at få dine øjenbryn til at se fantastiske ud, uanset årstiden!

Andre guides du også vil elske!