Forskellen mellem Signaturbehandling og Bryn Laminering

Forskellen mellem Signaturbehandling og Bryn Laminering

Vores mest populære behandling, signaturbehandlingen, har vundet danskernes hjerter siden 2016, hvor Kenny Anker selv udviklede denne behandling. Lad os guide dig gennem en af tidens nyeste behandlinger, nemlig bryn laminering, og forskellen på disse to behandlinger.

Hvad inkluderer KENNY ANKERs signaturbehandling?

Signaturbehandlingen er en opgraderet version af den klassiske 'farve og ret af øjenbryn', der normalt tog 10-15 minutter og blev udført af frisører og kosmetologer. Kenny har forbedret behandlingen, så den nu tager 30-45 minutter, hvilket giver rigelig tid til at skabe den perfekte brynform, uden at et enkelt hår sidder forkert.

Behandlingen starter med en kort konsultation, efterfulgt af voksning af brynene og påføring af en specialtilpasset farve, der er designet til at komplementere den enkeltes individuelle træk. Derefter formes brynet i detaljer, så selv de mindste hår fjernes med pincet. Behandlingen afsluttes med en let brynmakeup samt vejledning efterfølgende plejerutine.

Hvad er Bryn Laminering?

Bryn Laminering er en nyere behandling, hvor hårenes retning påvirkes. Man kan sammenligne behandlingen med en 'semi-permanent udglatning af hårene', hvilket gør dem lettere at style, sætte og frisere efterfølgende. Bryn Laminering fokuserer derfor udelukkende på behandling af hårets struktur.

Hvem passer de forskellige behandlinger til?

Signaturbehandlingen er velegnet til alle personer i alle aldre, der ønsker at få formet brynene, så de passer perfekt til ansigtets og knoglestrukturens konturer.

Bryn Laminering er kun egnet til meget få typer øjenbryn og hudtyper. Det er en behandling, der kræver skrappe produkter, og derfor anbefales den kun til personer uden specielt sensitiv hud. Desuden anbefales behandlingen kun til bryn af almindelig eller mellem tykkelse og hvor brynhårene ikke er særlig lange.

Hvis du stadig har spørgsmål eller ønsker yderligere rådgivning, er du velkommen til at booke en gratis brynkonsultation via vores onlinebooking.

Andre guides du også vil elske!