3 trin til smukke bryn

3 trin til smukke bryn

Her er de tre trin til smukke bryn:

1. Plej dine bryn med en bryn balsam:

    Det fundamentale for smukke bryn er at sikre, at både huden og hårene er sunde og velplejede. I Skandinavien værdsætter vi naturlig skønhed, og sunde bryn signalerer sundhed for os. Bløde, glansfulde og fleksible brynhår er tegn på sunde hår.

    Brug en bryn-balsam for at pleje dine brynshår. Dette produkt er fantastisk, da det er en leave-on behandling, hvilket betyder, at det kun skal påføres hårene og først vaskes af, når dagen er omme. Den kommer typisk med en klassisk mascarabørste og kan påføres om morgenen, under makeup eller alene. Efter 3-4 uger vil du allerede opleve en klar forbedring af hårenes struktur, hvilket gør dem sundere at se på og lettere at style med makeup.

    2. Style dine bryn med en brynblyant:

    Brug en brynblyant til at style dine bryn. Du kan skabe små, hårlignende strøg, udfylde selv de mindste huller i brynet eller farve dem fuldt op. Husk at bruge spoolie-børsten i enden som dit viskelæder, så du kan blødgøre hårde overgange og kanter. På denne måde opnår du det mest bløde og naturlige resultat med din brynblyant.

    Sæt brynene på plads med en bryn gel:

      En klar gel er altid et hit. Du kan bruge den alene eller som et hold ovenpå din bryn blyant. Den har en stærk holdbarhed, men føles ikke som lak. Derfor holder den brynene på plads hele dagen uden behov for touch ups. En uundværlig del af din makeup-taske!

      Andre guides du også vil elske!